Qi Gong Oirschot

Bij Qi Gong Oirschot trainen en onderwijzen we vanuit de essentie van Qi Gong.

Doelstelling van Qi Gong Oirschot

De doelstelling van Qi Gong Oirschot is om op een leuke en verantwoorde manier les te geven in Qi Gong Ji-Chu. De leraren zijn gediplomeerd via Dim Mak Europe en blijven zich steeds bijscholen om een hoger niveau in de Qi Gong te bereiken. Hierdoor blijft de lesstof en het lesniveau zich ook steeds verder ontwikkelen. Doel hierbij is niet het telkens toevoegen van meer vormen of stijlen Qi Gong maar om zich steeds dieper met de bestaande lesstof te ontwikkelen. De basis van de lessen is dan ook om vanuit de essentie van de Qi Gong te starten. Wanneer de leerling zijn basis heeft gelegd in de essentie van de Qi Gong kan hij zich makkelijker maar ook zeker beter een bepaalde vorm of stijl Qi Gong aanleren.

Wat het trainen bij Qi gong Oirschot bijzonder maakt is dat men in de lessen regelmatig oefeningen met een partner doet. Het voordeel hiervan is dat de twee personen die samen een oefening (partneroefening) doen door deze interactie elkaar kunnen helpen bij de uitvoering ervan. Waar we in de les ook de nadruk op willen leggen is dat men de energie die door het lichaam stroomt daadwerkelijk voelt en niet visualiseert. De partneroefeningen zijn een zeer goed didactisch middel daarvoor.

Qi Gong greop buiten Oirschot

Gratis Qi gong proeflessen

Qi Gong Oirschot biedt u vrijblijvend gratis twee lessen aan om te komen trainen. Wanneer u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over de lessen bij Qi Gong Oirschot kunt u contact opnemen met Louk Franken.

+
JAAR OUD
Qi Gong graden
QI GONG GRADEN
ELEMENTEN
Qi Gong Chakra
+
CHAKRA'S